Betchu – Gratis Sportweddenschappen App voor True Betting Fun

Als je echt wilt genieten van wedden, heb je misschien de behoefte gevoeld aan een tool waarmee je altijd en overal kunt wedden. Je wachten is nu voorbij met Betchu.

Betchu is een gratis sportweddenschapsapplicatie. Met deze gebruiksvriendelijke app kun je nu sportfans over de hele wereld ontmoeten, met hen communiceren en casual weddenschappen maken voor de lol!

Betchu is een social media app waarmee je altijd en met iedereen snelle sportweddenschappen maakt!

Dit unieke platform snijdt de tussenpersoon uit, waardoor jij en je vrienden rechtstreeks met elkaar kunnen wedden, zonder de kosten die veel populaire gokapps in rekening brengen.

Met Betchu kun je alle weddenschappen bekijken die je vrienden maken, terwijl je je team ondersteunt via vind-ik-leuks en opmerkingen, en samen met een live spel door het spel zelf te spelen! Je kunt ook op de hoogte blijven van alle nieuwsberichten voor alle grote sporten, waardoor Betchu de go-to-app is voor al je sportfans.

Betchu is net als andere sociale media-applicaties, maar gericht op fervente sportfans die af en toe wedden. Het is gratis te gebruiken, brengt sportfans samen om realtime play-by-play-actie te volgen, te communiceren en weddenschappen te maken en te ontvangen zonder kosten of minimale saldi. Winnaars van weddenschappen ontvangen gegarandeerd beloofde bedragen. De meeste staten hebben sportweddenschappen gelegaliseerd, maar voor degenen die in staten wonen die dat niet hebben gedaan, maak je geen zorgen – legalisatie van sportweddenschappen is onderweg.

Betchu is een gratis sportweddenschapsapplicatie die sportfans samenbrengt terwijl ze een play-by-play volgen en casual weddenschappen maken voor de lol. Zelfs met kleine weddenschappen maakt Betchu het gemakkelijk om potentiële winsten van tevoren te storten, zonder kosten of minimale stortingsbedragen. Het doel van Betchu is om de interactie met sportfans te bevorderen en extra opwinding te creëren met casual weddenschappen!

Financiers van Betchu hebben een directe impact op de applicatie. Backers ontvangen prioriteit voor bètatests en geven directe feedback, ontvangen gedetailleerde ontwikkelingsaccounts en erkenning op hun accounts – ze laten andere gebruikers zien dat ze backers van de lancering waren.

Financiers van deze applicatie zullen direct betrokken zijn bij de ontwikkeling ervan:

• Eerste toegang voor het testen van de bèta-app en directe feedback over hoe de app te verbeteren
• Terugkerende en gedetailleerde nieuwsbrieven over de ontwikkeling van de app
• Een accountlogo dat aangeeft dat het lid een eerste backer is

Wed met elk bedrag en communiceer met andere sportfans op de Betchu-applicatie die is gericht op plezier! Sportfans communiceren gratis met vrienden – zoals je zou doen op Facebook – om weddenschappen te sluiten en te bespreken terwijl ze een live play-by-play volgen.

In tegenstelling tot sommige andere sportweddenschappen heeft Betchu geen kosten of minimale stortingen nodig – de winnende partij krijgt het totale bedrag. Betchu garandeert ook dat informele winsten worden betaald, door ze elektronisch te storten, als onderdeel van het wedproces.

Financiers van Betchu hebben een directe impact op de applicatie. Backers ontvangen prioriteit voor bètatests en geven directe feedback, ontvangen gedetailleerde ontwikkelingsaccounts en erkenning op hun accounts – ze laten andere gebruikers zien dat ze backers van de lancering waren.

Steun de Betchu Indiegogo Campagne