Domino spelen – Interessante feiten en tips

Als je onlangs hebt gehoord van het spel van dominostenen en geïnteresseerd bent geraakt in het spelen ervan, kun je het online spelen met speelgeld of echt geld. Terwijl sommige websites games aanbieden met alleen speelgeld, bieden sommige anderen met beide, spelen en echt geld. Laten we een aantal regels en strategieën begrijpen om domino te spelen.

Em

Tijdens het spelen van dominostenen op websites zoals pkvgamesmu.biz, moet je weten dat blokspellen de meest elementaire vormen van dominostenen zijn en ook de meest populaire. Het wordt normaal gesproken gespeeld tussen twee spelers, maar meer spelers kunnen ook deelnemen. Het spel moet worden gestart met alle 28 tegels naar beneden en spelers moeten willekeurig zeven kiezen. De overige 21 tegels moeten opzij worden gezet en mogen niet voor de rest van het spel worden gebruikt.

In blokspellen, als een speler geen tegel kan spelen, moeten ze hun beurt doorgeven aan de volgende speler. Als alle spelers geen tegel kunnen spelen, wordt het spel een blok genoemd. Anders gaat het spel door totdat een speler al zijn tegels kwijtraakt en “Dominoe” verklaart. Deze speler scoort 1 punt voor elke pip (dot) op tegels die in de hand van hun tegenstanders zijn achtergelaten. Als het spel eindigt in een blok, betekent dit dat beide spelers nog steeds tegels hebben. In dat geval tellen spelers hun score op en krijgt de speler met het minste aantal pips punten gelijk aan het verschil tussen beide totalen.

Em

Net als in blokspellen moeten ook in remisespellen zeven tegels worden geselecteerd door twee spelers. Als er meer spelers zijn, wordt dit aantal verlaagd. Bij teken dominostenen worden andere tegels echter niet opzij gelegd, maar naar de zijkant naar beneden geduwd in wat bekend staat als de Bone Yard.

Gameplay en scoren zijn bijna hetzelfde als blok domino’s; maar een groot verschil is dat wanneer je geen tegel kunt spelen, je in plaats van te passeren nog een tegel uit de Bone Yard moet tekenen. Toch, als je geen tegel kunt spelen, moet je doorgaan met tekenen. Als alle tegels klaar zijn, maar je nog steeds niet kunt spelen, moet je overgaan naar de volgende speler.

Em

Het spel van dominostenen moet vakkundig worden gespeeld. Hoewel het niet nodig is om heel diep te gaan, kunnen enkele sterke maar eenvoudige tips u helpen aan de slag te gaan met een geweldige website zoals https://pkvgamesmu.biz/.

Verwijder tegels met een hogere waarde en verdubbelt vroeg

Als je tegels met een hogere waarde overhoudt en als je het spel verliest, moet je meer pitten bij de score van de tegenstander optellen. Daarom moet u tegels met een hogere waarde zo snel mogelijk verwijderen.

In het geval van dubbels zijn ze moeilijker te spelen, omdat je ze op één nummer kunt spelen. Een 6-6 kan dus alleen op een 6 worden gespeeld, terwijl een 6-4 op een 6 of een 4 kan worden gespeeld. Daarom moet je ze ook kwijtraken.

Houd in de gaten wanneer je tegenstander passeert of tekent

Wanneer je tegenstander trekt of passeert, weet je dat ze geen van de nummers in hun hand hebben. Je kunt dan uitzoeken welke tegels ze vasthouden en strategisch beginnen met het spelen van je tegels om ze te dwingen om te passen of te tekenen op hun beurt.

Heb zoveel variatie als je kunt

Dit kan iets moeilijker en iets minder belangrijk zijn dan de bovenstaande strategieën; toch is het goed om het onder de knie te krijgen. Met zoveel pip-nummers als je kunt in je hand zal je helpen voorkomen dat passeren of tekenen. Terwijl u tegels verwijdert, maakt u deze zo gelijkmatig mogelijk om uw variëteit te behouden. Doe dit echter niet ten koste van de bovenstaande tips.

Begrijp de regels en volg deze tips en je zult genieten van het spel van dominostenen. Het beste!