Domino’s spelen – Interessante feiten en tips

Als je onlangs hebt gehoord van het dominospel en geïnteresseerd bent geraakt in het spelen ervan, kun je het online spelen met speelgeld of echt geld. Hoewel sommige websites games aanbieden met alleen speelgeld, bieden sommige andere met beide, spelen en echt geld. Laten we een aantal regels en strategieën begrijpen om domino te spelen.

Em

Tijdens het spelen van dominostenen op websites zoals pkvgamesmu.biz, moet je weten dat blokspellen de meest elementaire vormen van domino zijn en ook de meest populaire. Het wordt normaal gesproken gespeeld tussen twee spelers, maar er kunnen ook meer spelers deelnemen. Het spel moet worden begonnen met alle 28 tegels naar beneden en spelers moeten willekeurig zeven kiezen. De overige 21 tegels moeten opzij worden gezet en mogen niet voor de rest van het spel worden gebruikt.

In blokspellen, als een speler geen tegel kan spelen, moet hij zijn beurt doorgeven aan de volgende speler. Als alle spelers geen tegel kunnen spelen, is het spel voorbij en wordt het een blok genoemd. Anders gaat het spel door totdat één speler al zijn tegels kwijtraakt en “Dominoe” verklaart. Deze speler scoort 1 punt voor elke pip (punt) op tegels die in de hand van hun tegenstanders zijn achtergelaten. Als het spel eindigt in een blok, betekent dit dat beide spelers nog steeds tegels hebben. In dat geval tellen spelers hun score op en krijgt de speler met het minste aantal pips punten die gelijk zijn aan het verschil tussen beide totalen.

Em

Net als in blokspellen moeten ook in remisespellen zeven tegels door twee spelers worden geselecteerd. Als er meer spelers zijn, wordt dit aantal verlaagd. Bij het tekenen van dominostenen worden echter andere tegels niet opzij gezet, maar naar de zijkant naar beneden geduwd in wat bekend staat als de Bone Yard.

Gameplay en scoren zijn bijna hetzelfde als blok dominostenen; maar een groot verschil is dat wanneer je geen tegel spelen, in plaats van te passeren, je een andere tegel uit de Bone Yard moet tekenen. Maar als je geen tegel spelen, moet je blijven tekenen. Als alle tegels klaar zijn, maar je nog steeds niet spelen, moet je doorgaan naar de volgende speler.

Em

Het dominospel moet vakkundig worden gespeeld. Hoewel het niet nodig is om heel diep te gaan, kunnen enkele sterke maar eenvoudige tips je helpen om aan de slag te gaan op een geweldige website zoals https://pkvgamesmu.biz/.

Verwijder tegels met een hogere waarde en verdubbelt vroeg

Als je tegels met een hogere waarde over hebt en als je het spel verliest, moet je meer pitten bij de score van de tegenstander optellen. Daarom moet u zo snel mogelijk tegels met een hogere waarde verwijderen.

In het geval van dubbels zijn ze moeilijker te spelen omdat je ze op één nummer spelen. Een 6-6 kan dus alleen op een 6 gespeeld worden, terwijl een 6-4 gespeeld kan worden op een 6 of een 4. Daarom moet je ze ook kwijtraken.

Houd in de gaten wanneer je tegenstander passeert of remise speelt

Wanneer je tegenstander remise of passes heeft, weet je dat ze geen van de nummers in hun hand hebben. Je dan uitzoeken welke tegels ze vasthouden en je tegels strategisch gaan spelen om ze te dwingen om te passeren of te tekenen op hun beurt.

Heb zoveel variatie als je

Dit kan iets moeilijker en iets minder belangrijk zijn dan de bovenstaande strategieën; Toch is het goed om het onder de knie te krijgen. Het hebben van zoveel pip nummers als je in je hand zal u helpen voorkomen dat passeren of tekenen. Terwijl u tegels verwijdert, maakt u het zo gelijkmatig mogelijk om uw variëteit te behouden. Doe dit echter niet ten koste van de bovenstaande tips.

Begrijp de regels en volg deze tips en je zult genieten van het spel van dominostenen. Het beste!