Paul Papp zal blijven spelen in Turkije

Paul Papp zal in Turkije blijven spelen. Hij tekende een nieuw contract voor een jaar

Paul Papp stemde wederom in met het Turkse team Sivasspor. De 29-jarige verdediger tekende een nieuwe overeenkomst, die één jaar geldig was. Paul Papp kwam afgelopen zomer naar Sivasspor en speelde in 19 wedstrijden zonder te scoren. En Gabriel Torje speelde vorig seizoen voor het Turkse team. In 2016 verliet Papp de huidige FCSB met het Zwitserse team FC VIL.

Aan het einde van het contract waren Paul Papp en Gabriel Torje hun contracten niet verlengd aan het einde van vorig seizoen.

Eind mei, de eerste competitie Club in Turkije aangekondigd op de officiële website het vertrek van de twee Roemeense voetballers. “Het contract van Gabriel Torje, dat ons werd gevalideerd vanaf 31 augustus 2018, was geldig tot 31 mei 2019. We danken Gabriel Torje voor zijn activiteit in de Club en we wensen hem succes in zijn carrière. ”

Het contract van Paul Papp, dat ons vanaf 18 januari 2018 werd gevalideerd, was geldig tot 31 mei 2019. We bedanken Paul Papp voor zijn activiteit in de Club en we wensen hem succes in zijn carrière “, waren de aankondigingen op de website groepering van Sivas.

Sivasspor eindigde vorig seizoen op de 12e plaats in de voetbalcompetitie.

Sivasspor eindigde 12e vorig seizoen in Turkije, vier punten boven de degradatie plaatsen.

Paul Papp ging door bij Unirea Dej, FC BOTOSANI, FC Vaslui, Farul, Chievo, Astra, Steaua (huidig FCSB), wil en Karabukspor. De verdediger werd voor het eerst naar het buitenland overgebracht naar Chievo in de serie A.